Ceyhan’da İtfaiye Haftası Etkinlikleri düzenlendi…

25 Eylül - 1 Ekim arasında kutlanan " İtfaiye Haftası " İlçemiz Cumhuriyet İlkokulunda Adana Büyük Şehir Belediyesi Ceyhan İtfaiye Müdürlüğü'nün katılımıyla kutlandı. Ceyhan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri öğrencilere uygulamalı olarak yangın güvenliğini bilincini artıracak sözlü ve görsel eğitim verdiler.

Eğitim Gücü Sendikası Adana Şube Başkanı Fırat Aksu: “Yarı Zamanlı Çalışma Sistemi (İUP) Eğitimde Ciddi Aksaklıklara Neden Oluyor”

Eğitim Gücü Sendikası Adana Şube Başkanı Fırat Aksu:” Sendika olarak, okullarda personel ihtiyacı çağrımız yerini buldu, ancak bu defa bu personellerin nasıl çalışacağı ve ne kadar maaş alacağı ile ilgili soru işaretleri var.” dedi.

YÖK'ten Çukurova Üniversitesi’ne "Engelsiz Üniversite" Ödülü

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)  tarafından Çukurova Üniversitesine verilen "Engelsiz Üniversite Ödülleri", Üniversitesi Senatosunda Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’in katımıyla ilgili birim sorumlularına teslim edildi.

Çukurova Üniversitesi Yumurtalık’ta tatil köyü kuruyor

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Yumurtalık’ta 30 bungalov, tatil amaçlı çadırkent ve karavan alanını da içinde barındıran bir tatil köyü kurmayı planladıklarını söyledi. Bu konuda gerekli hazırlıkları sürdürdüklerini anlatan Prof. Dr. Beriş, “Böylece Adanalılar çok uygun fiyata tatil yapacakları bir alana kavuşacaklar” dedi.

EĞİTİM