Başkan Yusuf Kanlı’dan kış öncesi önemli uyarı!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, uyarılara rağmen Adana’da her yağmurda yaşanan su baskınlarına karşı bir önlem alınmadığını, kış için de hazırlık yapılmadığını belirterek Büyükşehir Belediyesi’nin acilen tedbir alması için çağrıda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcı Burhanettin Bulut'tan Başkan Kadir Aydar'a destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Halk TV’de Sorel Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programına katılarak, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a getirilen siyasi yasak hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Seyhan’da Yeni Kadro

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanı olarak atanan Hakan Yıldırım, Seyhan’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni hedefe taşıyacak siyasi kadrosunu belirleyerek kamuoyuyla paylaştı.

CHP Adana İl Başkanlığı Ceyhan Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a verilen hapis cezası ve siyaset yasağına ilişkin Ceyhan Belediyesi önünde basın açıklaması düzenledi, verilen karara tepki gösterdi.

“Gazilerimizin emaneti vatandır gazilerimiz milletimize emanettir!”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Gazilerimizin emanetine daima sahip çıkacağız. Gazilerimizin emaneti vatandır, gazilerimiz de milletimize emanettir.” dedi.

SİYASET