İş Makinasına Sıkışan Genç Hayatını Kaybetti

İş Makinasına Sıkışan Genç Hayatını Kaybetti

Ceyhan’da Yürek Yakan Olay! 

İş Makinasına Sıkışan Genç Hayatını Kaybetti

 

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir işletmede meydana gelen iş kazasında 28 yaşındaki Mehmet Demir hayatını kaybetti.

 

Olay, dün öğlen saatlerinde D-400 Karayolu, Bölge Trafik Müdürlüğü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, inşaat malzemeleri üreten bir işletmede briket makinesinin arasında sıkışan Mehmet Demir’i gören iş arkadaşları durumu yetkililere bildirdi. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demir’in acı haberi acil servis önünde umutla bekleyen yakınları başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

 

Demir’in cenazesi nöbetçi savcının incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

İş güvenliği uzmanları, yaşanan kazanın ardından işletmede incelemelerde bulunarak güvenlik önlemlerinin yeterli olup olmadığını değerlendirdi. İşletme çalışanlarına ise psikolojik destek sağlanacağı bildirildi. Mehmet Demir’in iş arkadaşları, kazanın ardından büyük şok yaşadıklarını ve aynı zamanda derin bir üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

 

Ceyhan halkı, bu talihsiz olayla birlikte iş kazalarına karşı daha fazla önlem alınması gerektiğini vurguladı. Mehmet Demir’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen vatandaşlar, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için yetkililerin daha titiz davranmasını beklediklerini belirtti.

Sonraki Haber Pozantı’da Yolcu Otobüsü Yandı
Benzer Haberler